måndag 8 september 2014

Höststart i KIM


Nu startar vi en ny säsong som vi ser fram emot med stor tillförsikt.

Mycket har förändrats till det bättre för oss som grupp men mycket återstår att göra. Tillsammans fortsätter vårt påverkansarbete och vi fortsätter vår fina samverkan med myndigheter och med vården.
Vi fördjupar också vårt samarbete med FPES. Speciellt vill vi uppmuntra alla att delta i de sociala träffar som äger rum på Dynamo (Södermannagatan 38 på Södermalm, nära Medborgarplatsen) då FPES träffas ONSDAGAR JÄMNA VECKOR, kl 18-21 (kolla www.fpes.se) och de caféträffar som ordnas andra tisdagen varje månad, kl 19,  på RFSL, Sveavägen (kolla FPES hemsida www.fpes.se för att se programmet för kvällen).

Caféträffarna sker i RFSL:s regi och syftar till att ge ts tillfälle att träffas och utbyta tankar. På caféträffarna kan du alltid träffa FPES och ofta är medlemmar i KIM där också.

KIM startar hösten med en ny hemsida för KIM, foreningenkim.blogspot.se. Vi kommer att finnas på blogspot som dels är mer flexibelt, alltså lättare att uppdatera och dels är gratis (vilket är bra för vår tunna ekonomi). Vår nya hemsida kommer att uppdateras oftare än den förra och vi publicerar där, så ofta som möjligt, de artiklar och andra inlägg vi gör i debatten om våra frågor som vi bör ta del av. Samtidigt finns vi förstås på Facebook, https://www.facebook.com/foreningenKIM?fref=ts, där vi också gör inlägg och annonserar KIM-händelser.
Om du har något viktigt du vill publicera eller meddela på hemsidan, kontakta medlemsansvarig. Snabbast genom att lämna ett meddelande i kommentarsfältet nedan.

Välkommen som medlem i KIM.

petra
medlemsansvarig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar